FirePro® voor consumenten

Als consument heeft u het liefst uw kostbare bezittingen beschermd tegen brand. Met de FirePro producten kunt u zorgeloos blijven genieten en bent u verzekerd van een brandveilige omgeving.

electricity-meter-96863_1920

Meterkast

De meterkast, het centrale punt in uw huis waar alle aansluitingen uw huis binnenkomen.  Het is mogelijk dat er door een probleem een brand kan ontstaan. Dan is uw meterkast met FirePro goed beschermd en is de brand snel onder controle zonder verdere schade.

De auto

Uw dagelijkse vervoermiddel naar de winkel of het werk of voor op vakantie. Met FirePro onder uw motorkap kunt u met een gerust hart op reis gaan want mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan blust FirePro snel de brand zonder bijkomende schade aan uw eigendommen.

car-991635_1920
boat-1525324_1920

Pleziervaart

Gaat u graag varen tijdens de mooie zomermaanden en maakt u graag lange tochten? Geef uw boot dan de extra bescherming van FirePro in het gesloten motorcompartiment. FirePro blust volautomatisch en zeer snel zodat de brand niet buiten het motorcompartiment kan komen. Zo bent u altijd beveiligd in geval van brand op het water.

De caravan of camper

Ook voor uw caravan of camper heeft FirePro een passend product voor u zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

motorhome-820593_1920